Skip to main content

Sokongan + Hosting

Kami mengurus perkara teknikal, supaya anda dapat memberi tumpuan kepada perkara yang menyeronokkan.

Kami menawarkan beberapa rancangan penyelenggaraan laman web bulanan yang merangkumi uptime, downtime, dan pemantauan prestasi web 24/7. Di samping itu, kami menangani sandaran, malware dan pengimbasan virus, perlindungan dari penggodam, kerosakan pautan yang rosak, pengurusan nama domain dan banyak lagi. Kami juga menyediakan web hosting yang menawarkan pengalaman bebas masalah kepada pengunjung ke laman web anda. Kelajuan pemuatan dan prestasi laman web anda lebih penting sekarang daripada sebelumnya - pengguna tidak akan lagi menunggu laman web yang memuat perlahan. Di luar pengalaman pengguna, kelajuan pemuatan yang buruk dapat mempengaruhi peringkat mesin pencari laman web anda secara negatif. Kami terus mencari dan mengurus masalah ini sehingga laman web anda benar-benar berprestasi sebagaimana mestinya.

Proses Kami:

01

Sokongan

Dari kemas kini pemalam CMS hingga menambah kandungan baru, kami memastikan laman web anda sentiasa terkini dan berkembang dengan perniagaan anda. Kami mengambil pendekatan proaktif untuk sokongan laman web, sentiasa memantau dan mengaudit laman web anda untuk kemas kini dan pepijat.

02

Hosting

Kami bekerjasama dengan Amazon Web Services, platform perkhidmatan awan yang selamat, yang menawarkan kuasa komputer, penyimpanan pangkalan data, penghantaran kandungan dan fungsi lain untuk membantu perniagaan anda berkembang dan berkembang.

Dicipta Untuk Kesempurnaan

Beberapa sorotan projek kegemaran kami yang telah kami lakukan untuk pelanggan yang berpandangan ke hadapan.

Suka dengan apa yang anda lihat?
Mari mulakan perbualan.
6 Prinsip Reka Bentuk Web yang Kami Patuhi

Pengalaman kami selama 10 tahun telah membantu kami mengetahui apa yang berkesan dan apa yang tidak berkaitan dengan reka bentuk. Pelanggan mempunyai kelebihan untuk menggambarkan produk mereka dari awal. Inilah yang kami ikuti untuk menghasilkan hasil yang sempurna.

WeCreativez WhatsApp Support
Our team is here to answer your questions. Ask us anything!
👋 Hi, how can I help?