Skip to main content

Perkhidmatan Reka Bentuk Laman Web Johor Bahru

Reka bentuk web mestilah tiga perkara: berpusat pada manusia, menarik, dan bukti masa depan.

Reka bentuk yang hebat tidak dibuat dalam keadaan hampa. Pereka kami menyelam jauh untuk melibatkan diri dalam industri dan estetika jenama anda. Proses kolaborasi kami melibatkan anda dan pasukan anda setiap langkah, memastikan bahawa laman web baru anda adalah sesuatu yang benar-benar mewakili anda dan perniagaan anda sambil juga mencapai matlamat anda.

Proses Kami:

01

Kenalpasti

Proses reka bentuk kami bermula dengan memahami jenama, keperluan, objektif perniagaan, dan tujuan untuk laman web anda, dan mengembangkan garis masa dan rancangan projek yang sesuai.

02

Penyelidikan

Kami melakukan penyelidikan yang mendalam mengenai industri anda, pesaing, khalayak, dan mewawancarai pihak berkepentingan dalaman untuk membina strategi dan reka bentuk yang disesuaikan.

03

UX/UI

Kami membangunkan peta laman dan rangka untuk projek anda. Ini membantu kami menentukan ciri-ciri utama, fungsi, dan struktur laman web baru anda dan membenarkannya memberi maklumat mengenai reka bentuk.

04

Strategi Kandungan

Dengan bekerjasama dengan pasukan anda, kami menentukan kandungan apa yang perlu dan berguna untuk laman web anda serta di mana kandungannya harus ditempatkan untuk memberi kesan maksimum.

05

Penyelidikan

Kami merancang elemen grafik dan visual yang diperlukan untuk menghidupkan laman web anda.

Dicipta Untuk Kesempurnaan

Beberapa sorotan projek kegemaran kami yang telah kami lakukan untuk pelanggan yang berpandangan ke hadapan.

Suka dengan apa yang anda lihat?
Mari mulakan perbualan.
6 Prinsip Reka Bentuk Web yang Kami Patuhi

Pengalaman kami selama 10 tahun telah membantu kami mengetahui apa yang berkesan dan apa yang tidak berkaitan dengan reka bentuk. Pelanggan mempunyai kelebihan untuk menggambarkan produk mereka dari awal. Inilah yang kami ikuti untuk menghasilkan hasil yang sempurna.

WeCreativez WhatsApp Support
Our team is here to answer your questions. Ask us anything!
👋 Hi, how can I help?