Skip to main content

Pembangunan E-dagang & Kedai Dalam Talian Di Johor Bahru (JB)

Kami membina laman web eCommerce yang kaya dengan ciri yang mengekalkan pengguna.

Semuanya bermula dengan laman web - etalase anda yang boleh diakses di seluruh dunia. Jenama telah menyedari bagaimana kehadiran web dapat menjadi penukar permainan. Dan kami juga percaya. Kami telah mengasah kemahiran kami berkaitan dengan reka bentuk web eCommerce dan perkhidmatan pembangunan laman web eCommerce.

Kami bangga membina penyelesaian eCommerce hebat yang mesra mesin pencari, meningkatkan kadar penukaran anda, dan meningkatkan penjualan dalam talian anda lebih dari 60%. Dapatkan pembangunan eCommerce omnichannel, lancar, dan mudah alih.

Proses Kami:

01

Reka bentuk & pembangunan web eCommerce

Tidak semua perniagaan adalah sama dan tidak juga keperluan mereka – kita memahami perkara itu. Itulah sebabnya kami tidak hanya membina laman web. Perkhidmatan reka bentuk web eCommerce kami memberi nilai kepada perniagaan anda dengan memberikan penyelesaian khusus yang tepat yang dituntut oleh perniagaan anda.

02

Penyelesaian eCommerce B2B, B2C & SaaS

Sama ada penyelesaian eCommerce B2B, B2C, atau SaaS – tidak kira jenis yang anda cari, anda akan mendapat segalanya di bawah satu bumbung. Dengan pengalaman bertahun-tahun dalam menyampaikan ratusan projek eCommerce untuk pelanggan global, kami berusaha untuk memberikan yang terbaik.

03

Penyelenggaraan & sokongan laman web

Kami membangunkan peta laman dan rangka untuk projek anda. Ini membantu kami menentukan ciri-ciri utama, fungsi, dan struktur laman web baru anda dan membenarkannya memberi maklumat mengenai reka bentuk.

04

Pengembangan aplikasi eCommerce

Dengan bekerjasama dengan pasukan anda, kami menentukan kandungan apa yang perlu dan berguna untuk laman web anda serta di mana kandungannya harus ditempatkan untuk memberi kesan maksimum.

05

Integrasi API pihak ketiga

Kami membantu anda memanfaatkan sepenuhnya penyelesaian eCommerce anda dengan set integrasi API pihak ketiga yang tepat. Dari integrasi API Amazon & eBay hingga integrasi Marketplace Payment Gateway, integrasi SugarCRM API hingga integrasi API Penghantaran- semuanya.

Dicipta Untuk Kesempurnaan

Beberapa sorotan projek kegemaran kami yang telah kami lakukan untuk pelanggan yang berpandangan ke hadapan.

Suka dengan apa yang anda lihat?
Mari mulakan perbualan.
6 Prinsip Reka Bentuk Web yang Kami Patuhi

Pengalaman kami selama 10 tahun telah membantu kami mengetahui apa yang berkesan dan apa yang tidak berkaitan dengan reka bentuk. Pelanggan mempunyai kelebihan untuk menggambarkan produk mereka dari awal. Inilah yang kami ikuti untuk menghasilkan hasil yang sempurna.

WeCreativez WhatsApp Support
Our team is here to answer your questions. Ask us anything!
👋 Hi, how can I help?